Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Elisabeth Metsemakers, landbouwster, geboren te Neer op 15 april 1877, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 2 oktober 1934, dochter van Hendrikus Metsemakers en Petronel Houben.


Zij is getrouwd te Neer op 21 mei 1917 met
Arnoldus Reijnders, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 13 april 1881, overleden aldaar op 15 juli 1970, zoon van Hendrikus Rijnders en Johanna Willemina Versteegen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 25 februari 1946 met Anna Maria Sijben, geboren te Neer op 4 september 1877, wonende te Weert, overleden te Neer op 7 augustus 1950, dochter van Martinus Sijben en Sophia Naus.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrikus, geboren te Neer op 7 januari 1920, wonende te Halifax Nova Scotsia (Canada), overleden te Canada op 19 februari 1993.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 31 augustus 1944 met Anna Maria Gertrudis Creemers, geboren te Stramproy op 18 juni 1917, wonende te Neer op de Vlaas en te Halifax Nova Scotsia (Canada), dochter van Peter Hubertus Creemers en Joanna Maria Veltmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina