Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Catherine Notermans, dagloonster, geboren te Heythuysen op 15 oktober 1802, dochter van Hendrik Notermans en Maria Martina Eymals.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Maria Theresia, geboren te Maastricht op 29 oktober 1828.

Zij is getrouwd te Hoegaarde (B) op 17 april 1834 (2) met
Cornelis van Rooie, dienstbode, geboren te Rillaar (B) op 30 maart 1802, zoon van Joannes Antonius van Rooie en Anna Maria Dekeyser.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina