Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Strous, huishoudster, geboren te Neer op 27 september 1858, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 september 1909, dochter van Piere Leonard Struijs en Joanna van Lier.


Zij is getrouwd te Neer op 9 april 1894 met
Joachim Hubertus Schoren, herbergier, akkerknecht, landbouwer, caféhouder en koffiebrander bij Gebr. Terstappen, geboren te Neer op 15 februari 1852, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 4 februari 1916, zoon van Peter Jan Schoren en Guillielmine Sillekens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonardus Petrus, tapper en landbouwer, geboren te Neer op 17 juni 1897, overleden aldaar op 23 oktober 1961.
  • 3 : Petrus Hubertus, geboren te Neer op 23 november 1898, overleden aldaar op 19 januari 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina