Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Derikx, landbouwster, geboren te Neer op 1 november 1823, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Heel op 28 maart 1911, dochter van Joannes Dirix en Elisabeth van Lier.


Zij is getrouwd te Neer op 29 april 1861 met
Jean Berben, metselaar en landbouwer, geboren te Neer op 13 januari 1815, overleden aldaar op 4 augustus 1897, zoon van Jacobus Berben en Petronella van der Linden.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina