Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Hawinkels, landbouwster en dienstmaagd, gedoopt te Swalmen op 10 oktober 1796, wonende te Maasniel, overleden aldaar op 28 januari 1866, dochter van Joannes Hawinkels en Petronella Beeks.


Zij is getrouwd te Herten op 23 oktober 1826 met
Joannes Walterus Gerden, landbouwer en kuiper, gedoopt te Melick op 10 mei 1799, wonende te Maasniel en te Herten-Merum, zoon van Joannes Gerden en Catharina Brentjens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina