Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Schoenmakers, landbouwer, gedoopt te Neer op 29 augustus 1795, wonende te Buggenum, overleden te Roermond op 17 september 1868, zoon van Paulus Schoenmakers en Catharina Josepha Delrue.


Hij is getrouwd te Horn op 23 april 1828 met
Petronella Loven, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Heel op 12 februari 1794, overleden te Roermond op 5 januari 1874, dochter van Jan Loven en Gertrudis Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Horn op 10 februari 1829.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina