Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Schoenmakers, landbouwer, gedoopt te Neer op 27 september 1757, overleden te Heythuysen op 17 september 1829, zoon van Theodorus Schoenmaeckers en Joanna Veugelaers.


Hij was gehuwd met
Joanna Gubbels, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1734, overleden aldaar op 21 juni 1825, dochter van Mathijs Gubbels en Catharina Hoeben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 4 juli 1781, overleden aldaar op 18 februari 1848.
    Hij was gehuwd (1) met Henrina van Roij.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 25 juli 1816 (2) met Henrica Velters, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 14 januari 1787, overleden aldaar op 9 september 1856, dochter van Thomas Velters en Maria Voermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina