Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Houben, dienstmeid, geboren te Roggel in augustus 1797, overleden te Heythuysen op 4 november 1875, dochter van Joannes Houben en Maria Winands.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 augustus 1849 met
Lambert Venner, timmerman, geboren te Heythuysen op 1 april 1814, overleden aldaar op 27 december 1869, zoon van Henricus Venner en Maria Catharina Pouls.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 16 november 1842 met Aldegonde Timmermans, geboren te Roggel op 29 april 1808, overleden te Heythuysen op 1 januari 1848, dochter van Jacobus Timmermans en Petronilla Verlinden.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina