Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Aerts, blaauwverver en landbouwer, geboren te Kwaad Mechelen (B) rond 1791, overleden te Roggel op 8 juli 1858, zoon van Jan Aerts en Gertrudis Boden.


Hij was gehuwd met
Maria Theresia van Lier, blaauwververfster, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 15 oktober 1790, overleden te Roggel op 23 december 1865, dochter van Winandus van Lier en Anna Raetsen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 21 april 1825.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 1 september 1827.
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 18 mei 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina