Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Timmermans, dienstknecht en dagloner, geboren te Horn op 10 november 1800, zoon van Joannes Timmermans en Anna Catharina Slussers.


Hij is getrouwd te Beegden op 15 april 1833 (1) met
Hendrina op 't Broek, dienstmeid, geboren te Beegden op 15 augustus 1793, overleden aldaar op 29 januari 1847, dochter van Hendrik op 't Broeck en Gertrudis Franssen.

Hij is getrouwd te Beegden op 19 juli 1847 (2) met
Catharina Helena Brouns, naaister, geboren te Heel op 13 februari 1821, dochter van Arnoldus Wilhelmus Brouns en Joanna Maria Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem Hubert, dienstknecht, geboren te Beegden op 12 augustus 1848, overleden na 1925.
    Hij is getrouwd te Beegden op 9 april 1885 met Anna Catharina Stemkens, dienstmeid, geboren te Beegden op 2 januari 1855, overleden na 1925, dochter van Joannes Stemkens en Anna Gertrudis Weerens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina