Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Naus, weverin, gedoopt te Neer op 2 januari 1789, overleden aldaar op 7 maart 1830, dochter van Hermannus Naus en Gertrudis Gubbels.


Zij is getrouwd te Neer op 18 april 1814 met
Theodorus van de Kerckhof, wever, gedoopt te Neer op 20 januari 1777, overleden aldaar op 9 april 1830, zoon van Antonius van de Kerckhof en Joanna Beckers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antoin, geboren te Neer op 13 februari 1819, overleden aldaar op 30 oktober 1839.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina