Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronilla Wagemans, landbouwster, gedoopt te Neer op 19 december 1781, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 2 september 1839, dochter van Jacobus Wagemans en Joanna Buijsers.


Zij is getrouwd te Neer op 5 juli 1813 met
Petrus Heggers, landbouwer, gedoopt te Neer op 31 juli 1767, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 7 juli 1832, zoon van Joannes Heggers en Agnes Gerets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina