Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Geenen, landbouwer, geboren te Roggel op 23 augustus 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 april 1894, zoon van Mathias Geenen en Anna Maria Verschuuren.


Hij is getrouwd te Roggel op 27 april 1852 (1) met
Catharina Lemmen, geboren te Roggel op 29 maart 1826, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 oktober 1884, dochter van Cornelius Lemmens en Joanna Peters.

Hij is getrouwd te Roggel op 23 januari 1885 (2) met
Anna Maria Oomen, dienstmeid, geboren te Meijel op 7 april 1847, wonende aldaar en te Heythuysen, dochter van Pierre Oomen en Jeanne Bellemaekers.
(Zij is eerder getrouwd te Meijel op 18 april 1874 met Andries Brummans, landbouwer, geboren te Meijel op 2 april 1839, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 juni 1882, zoon van Theodoor Brummans en Anne Cuijpers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina