Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Claessen, dienstmeid en akkervrouw, gedoopt te Neer op 2 oktober 1785, dochter van Cornelius Claessen en Margareta Brox.


Zij is getrouwd te Helden op 24 mei 1815 (1) met
Petrus Jannis, akkerman, geboren te Helden, gedoopt op 12 maart 1767, overleden te Helden op 1 september 1818, zoon van Simon Jannis en Elisabeth Jeuken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margareta, akkermeid, geboren te Helden rond 1817.
    Zij is getrouwd te Helden op 24 september 1835 met Hendrik Schers, akkerman, geboren te Helden rond 1813, zoon van Sebastien Schers en Anne Marie Hilkens.

Zij is getrouwd te Helden op 10 april 1820 (2) met
Gerardus Timmermans, dienstknecht, geboren te Helden op 28 juni 1799, zoon van Michael Timmermans en Petronella Wilms.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina