Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Jan Hubert Sijben, bakker, geboren te Roggel op 22 oktober 1881, wonende te Roermond, overleden aldaar op 22 mei 1948, zoon van Jacobus Sijben en Petronella Geradts.


Hij is getrouwd te Roermond op 8 april 1913 met
Emilia Kleukers, naaister, geboren te Maasniel op 25 december 1878, overleden te Heerlen op 22 mei 1950, dochter van Hendrik Hubert Kleukers en Maria Elisabeth Daemen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina