Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambertus Pouls, dienstknecht, geboren te Roggel op 27 september 1821, overleden te Maasniel op 30 september 1861, zoon van Michael Pouls en Johanna Tullemans.


Hij is getrouwd te Maasniel op 22 mei 1850 met
Sophia Roemen, geboren te Maasniel op 11 februari 1819, overleden aldaar op 19 november 1861, dochter van Gerardus Roemen en Anna Catharina Allertz.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Maasniel op 13 augustus 1853, overleden te Neer op 16 november 1934.
    Zij is getrouwd te Horn op 21 juni 1886 met Cornelis Stemkens, bierbrouwersknecht en landbouwer, geboren te Neer op 9 maart 1845, overleden aldaar op 15 april 1916, zoon van Antoine Stemkens en Marie Daniëls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina