Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Berghs, hoefsmid, geboren te Roggel rond 1805, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 juli 1838, zoon van Leonardus Berghs en Susanna Linssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 april 1834 met
Jeanne Meusen, dienstmeid, geboren te Roggel op 10 maart 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 april 1837, dochter van Jacobus Meusen en Margueritha op 't Root.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 20 mei 1835.
  • 2 : Leonard, geboren te Roggel op 14 december 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 juni 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina