Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guilliaume Reynders, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 13 november 1812, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 20 mei 1887, zoon van Hendricus Reinen en Maria Beckers.


Hij is getrouwd te Neer op 26 juli 1837 met
Mechtildis Simons, dienstmeid, gedoopt te Neer op 17 december 1796, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 26 oktober 1867, dochter van Gerardus Simons en Petronella Verhaegh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Neer op 19 augustus 1837, wonende aldaar, overleden te Bracht-Alst (D) op 18 november 1915.
    Zij is getrouwd te Neer op 8 november 1876 met Antoon Gommans, landbouwer, geboren te Helden op 5 mei 1833, wonende te Kessel, zoon van Johannes Gommans en Petronella Johanna Lijnssen.
    (Hij is eerder getrouwd te Helden op 16 april 1861 met Barbara Niessen, akkermeid, geboren te Helden op 9 mei 1833, wonende te Kessel, overleden aldaar op 1 februari 1876, dochter van Franciscus Niessen en Elisabeth Janssen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina