Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Matthia Veugelaers, waarschijnlijk dochter van Joannes Veugelers en Catharina Puts.


Zij is getrouwd te Neer op 14 januari 1751 voor de kerk met
Cornelius Puts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, gedoopt te Neer op 19 april 1751.
  • 2 : Theodorus, schoenmaker en verkoper van brandewijn, geboren te Beegden op 14 november 1766.
    Hij is getrouwd te Beegden op 31 maart 1802 (1) met Susanna van der Sande, geboren te Wessem rond 1773, dochter van Andre van der Sande en Marie Margarite Wolfhagen.
    Hij is getrouwd te Beegden op 10 januari 1821 (2) met Margarita Dorssers, geboren te Beegden op 24 juli 1782, dochter van Theodorus Dorssers en Catharina op 't Broek.
    (Zij was weduwe van Henricus Korsten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina