Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Emonts, gedoopt te Neer op 26 december 1750, wonende te Neer op de Waije, dochter van Petrus Emons en Matthea Bussers.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 oktober 1791 voor de kerk met
Leonardus Bisschops, dagloner, gedoopt te Neer op 9 mei 1742, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 5 juni 1809, zoon van Johannes Bisschops en Mechtildis Flipsen.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen voor de kerk met Cornelia van der Velden, geboren te Roggel, overleden te Neer op 17 mei 1791, dochter van Theodorus van der Velden en Christina op 't Root.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina