Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Sillekens, landbouwster, gedoopt te Neer op 9 april 1783, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 3 maart 1852, dochter van Christianus Sillekens en Helena Sibers.


Zij is getrouwd te Neer op 28 april 1829 met
Segerus Bouten, landbouwer, geboren te Buggenum op 29 november 1784, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 juli 1841, zoon van Martinus Bouten en Christina Stempkens.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 6 april 1815 met Cornelia Pijls, gedoopt te Buggenum op 22 januari 1784, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 januari 1828, dochter van Godefridus Pijls en Gertrudis Verheggen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina