Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margueritte Derix, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 8 juni 1804, gedoopt aldaar op 8 juni 1804, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 4 maart 1854, dochter van Henricus Dirix en Catharina Winckelmolen.


Zij is getrouwd te Neer op 1 februari 1826 met
Herman Naus, metselaar en landbouwer, geboren te Neer op 4 april 1801, overleden aldaar op 14 november 1885, zoon van Hermannus Naus en Gertrudis Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, dagloonster, geboren te Neer op 18 januari 1830, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 15 augustus 1877.
    Zij is getrouwd te Neer op 29 april 1851 met Willem Sijben, landbouwer en dagloner, geboren te Neer op 16 augustus 1827, overleden aldaar op 2 februari 1894, zoon van Matthias Sijben en Catherine van Roy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina