Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Geenen, landbouwster, gedoopt te Neer op 18 juli 1771, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 1 maart 1833, dochter van Leonardus Geenen en Maria aen de Boem.


Zij is getrouwd te Neer op 25 november 1812 met
Rutgerus Verhaegh, brouwer en herbergier, gedoopt te Neer op 9 mei 1768, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 21 december 1828, zoon van Petrus Verhaegh en Odilia Struis.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina