Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna aen den Boem, gedoopt te Neer op 5 februari 1708, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 25 mei 1751, dochter van Matthias aen den Boem en Goedefrida Geenen.


Zij is getrouwd te Neer op 26 mei 1748 voor de kerk met
Mattheus Voegels, landbouwer en dagloner, gedoopt te Neer op 22 maart 1722, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 3 februari 1809, zoon van Petrus Voegels en Anna Verhagen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 26 augustus 1751 voor de kerk met Goedefrida Emons, landbouwster, gedoopt te Neer op 3 april 1722, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 8 september 1810, dochter van Guilhelmus Emonts en Anna Beurskens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronilla, gedoopt te Neer op 19 juni 1748.
  • 2 : Mathias, gedoopt te Neer op 26 maart 1750, jong overleden aldaar op 30 november 1750.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina