Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Behaegen, wever en landbouwer, geboren te Kirchhoven (D) op 3 april 1774, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Beesel op 5 december 1840, zoon van Godefridus Behaegen en Anna Mechtildis Deckers.


Hij is getrouwd te Neer op 6 juni 1804 (1) met
Joanna Wagemans, gedoopt te Neer op 29 juni 1756, wonende te Neer Over de Beek, overleden te Neer op 24 maart 1824, dochter van Gerardus Wagemans en Maria Aquarius.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 23 februari 1783 voor de kerk met Gerardus Claessen, gedoopt te Neer op 8 oktober 1752, overleden aldaar op 28 oktober 1795, zoon van Antonius Claesen en Getrudis Josten.)

Hij is getrouwd te Neer op 6 juli 1824 (2) met
Anna Maria Wagemans, naaister, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 4 maart 1797, wonende aldaar en te Beesel, overleden aldaar op 20 januari 1847, dochter van Jacobus Wagemans en Catharina Aredts.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacobus, geboren te Neer op 14 mei 1827.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina