Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Reyners, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 19 augustus 1781, overleden aldaar op 3 juni 1842, dochter van Jan Reynders en Henrica Nijs.


Zij is getrouwd te Kessel op 9 maart 1815 met
Hendrik van der Velden, akkerman, geboren te Kessel rond 1771, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 4 december 1851, zoon van Mathias van der Velden en Joanna Spee.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, landbouwer en rentenier, geboren te Kessel op 21 april 1816, overleden te Neer op 31 januari 1893.
    Hij is getrouwd te Neer op 18 april 1866 met Jacomina Geraets, geboren te Neer op 26 september 1840, wonende te Beesel en te Neer, overleden aldaar op 21 juni 1869, dochter van Seger Geraets en Jeanne Scheeres.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina