Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Hubertus Stemkens, landbouwer en spoorwegbeambte, geboren te Neer op 9 maart 1856, wonende te Maasniel, overleden aldaar op 20 juli 1921, zoon van Gerardus Stemkens en Anna Maria Vestjens.


Hij is getrouwd te Maasniel op 22 juni 1889 met
Johanna Aelen, geboren te Maasniel op 13 februari 1864, wonende aldaar en te Neer, overleden te Maasniel op 9 maart 1936, dochter van Johannes Hubertus Aelen en Anna-Elisabeth Janissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Hubert, kantoorbediende, geboren te Maasniel op 31 augustus 1891, overleden aldaar op 9 september 1977.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 13 juni 1922 met Angelina Cornelia van Oeteren, geboren te Haelen op 8 juni 1895, overleden te Roermond op 5 september 1973, begraven te Maasniel op 8 september 1973, dochter van Leonardus van Oeteren en Dorothea Kuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina