Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Geelen, geboren te Neer op 6 november 1847, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 december 1899, dochter van Gerardus Geelen en Catharine Elisabeth Beurskens.


Zij is getrouwd te Neer op 9 april 1877 met
Petrus Strous, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 20 april 1840, overleden aldaar op 9 juni 1918, zoon van Pierre Struijs en Susanne van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, geboren te Neer op 22 januari 1878, wonende aldaar, ongehuwd overleden aldaar op 11 december 1897.
  • 3 : Johanna Josepha, geboren te Neer op 16 maart 1884, wonende te Neer in de Steeg en te Beesel, overleden aldaar op 3 oktober 1966, begraven te Neer.
    Zij is getrouwd te Neer op 15 oktober 1917 met Johannes Gerardus Jacobs, dodengraver en landbouwer, geboren te Grubbenvorst op 20 november 1882, wonende te Blerick, overleden te Horn op 12 september 1963, zoon van Gerardus Jacobs en Petronella Rievers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina