Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 27 oktober 1908, overleden te Roermond (Z) op 25 juli 1989, begraven te Neer op 29 juli 1989, zoon van Theodorus Peeters en Anna Margaretha Geraets.


Hij is getrouwd te Haelen op 20 maart 1944 met
Anna Maria Margaretha Rulkens, geboren te Buggenum op 30 september 1913, overleden te Roermond (Z) op 19 november 1983, begraven te Neer op 23 november 1983, dochter van Theodorus Hubertus Rulkens en Maria Hubertina Meeuwissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joseph Maria, monteur, geboren te Neer op 3 april 1951, overleden te Roermond op 6 april 2016, gecremeerd te Baexem op 9 april 2016.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina