Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Maria Johanna Peeters, geboren te Neer op 12 juni 1906, wonende te Neer op de Bergestraat en te Helden, dochter van Theodorus Peeters en Anna Margaretha Geraets.


Zij is getrouwd te Neer op 30 mei 1949 met
Mathijs Gommans, landbouwer, geboren te Helden op 3 augustus 1907, wonende aldaar, zoon van Peter Gommans en Hendrika Geris.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina