Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Marie Catherine Hendrix, dienstmeid, geboren te Roggel op 14 juni 1810, overleden te Heythuysen op 17 februari 1875, dochter van Andreas Hendrix en Maria Elisabeth Vossen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 1 december 1859 met
Hendricus Orbong, dienstknecht en dagloner, geboren te Baexem op 22 oktober 1820, overleden te Heythuysen op 25 februari 1875, zoon van Caspar Orbon en Hendrina Hupkens.
(Hij is eerder getrouwd te Baexem op 23 april 1855 met Marie Gertrude Kooninx, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 14 januari 1820, wonende te Neer, overleden te Heythuysen op 17 juli 1859, dochter van Andreas Kooninx en Gertruij Clompen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina