Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Gerardts, landbouwer, geboren te Neer op 10 maart 1800, gedoopt aldaar op 10 maart 1800, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 8 juni 1878, zoon van Petrus Gerits en Petronella Aredts.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 januari 1839 met
Wilhelmina Berghs, landbouwster, geboren te Roggel op 5 oktober 1802, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 mei 1847, dochter van Leonardus Berghs en Susanna Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Roggel op 29 september 1841, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 11 september 1923.
    Zij is getrouwd te Roggel op 12 mei 1873 met Jacobus Sijben, landbouwer, geboren te Neer op 15 september 1841, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 18 maart 1925, zoon van Joannes Sijben en Petronel Haffenter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina