Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marguerite Derickx, geboren te Neer op 5 november 1816, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 23 mei 1900, dochter van Wilhelmus Dirix en Gertrudis Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Neer op 15 oktober 1852 (1) met
Silvestre Stemkens, landbouwer, geboren te Neer op 28 januari 1818, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 5 mei 1866, zoon van Petrus Stemkens en Anna Elisabetha Cnoops.

Zij is getrouwd te Neer op 20 juni 1868 (2) met
Mechiel Geraets, landbouwer, geboren te Neer op 21 januari 1833, wonende te Buggenum en te Venray, overleden aldaar op 11 november 1910, zoon van Jacobus Geraedts en Margarita Houtackers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina