Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Frans Peter Peters, mijnwerker en landbouwer, geboren te Heythuysen op 12 april 1917, wonende te Neer, overleden te Roermond (Z) op 24 juli 1994, begraven te Neer, zoon van Mathis Hubert Peters en Petronella Maria Cornelia Caris.


Hij was gehuwd met
Henriëtte Louiza Maria Verstappen, geboren te Grathem op 6 juli 1914, overleden te Horn (V) op 19 augustus 2002, begraven te Neer op 22 augustus 2002, dochter van Maximilianus Verstappen en Maria Catharina Hubertina Evers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maximilianus Mathias Gerardus, geboren te Heythuysen rond 9 juli 1943, overleden te Roermond op 29 juli 1943.
  • 2 : Mathias Maximilianus Gerardus, kantoorbediende, geboren te Heythuysen op 17 augustus 1944, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Roermond (Z) op 24 april 1987, begraven te Neer.
  • 3 : Gertruda Petronella Wilhelmina Gerarda, hulp in de huishouding en ziekenverzorgster, geboren te Heythuysen op 5 augustus 1951, wonende te Neer Steegstraat en te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 12 juni 1997, begraven te Nunhem op 17 juni 1997.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina