Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Hendrikx, geboren te Neer op 2 maart 1827, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 maart 1890, dochter van Godefridus Hendrix en Cornelia Hermans.


Zij is getrouwd te Neer op 23 januari 1863 met
Josef Vogels, landbouwer, geboren te Neer op 29 maart 1837, overleden aldaar op 27 april 1900, zoon van Wilhelmus Vogels en Joanna Nijssen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 3 november 1890 met Gertrudis aan den Boom, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 29 november 1857, overleden aldaar op 21 februari 1931, dochter van Pierre aan den Boom en Mechtildis Metsemakers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina