Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 26 januari 1842, overleden te Swalmen op 25 februari 1920, zoon van Francois Peters en Maria Chatharina Senssen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 5 april 1869 met
Petronella Coenen, geboren te Swalmen op 11 januari 1842, overleden aldaar op 1 mei 1905, dochter van Joannes Coenen en Joanna Claessen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina