Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Peeters, geboren te Neer op 17 september 1909, wonende te Meijel en te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 28 juni 1988, begraven te Roggel op 2 juli 1988, dochter van Mathis Peeters en Margaretha Bergs.


Zij is getrouwd te Neer op 22 maart 1937 met
Peter Johannes Hubertus Bergmans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 12 augustus 1912, wonende te Meijel en te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 17 november 1985, begraven te Roggel, zoon van Peter Hubertus Bergmans en Christina Rademakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina