Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Gielen, landbouwer, geboren rond 1747, overleden te Neeritter op 25 december 1812, zoon van Henri Gielen en Gertrude Claeren.


Hij was gehuwd met
Wilhelmine Lenders, landbouwster, geboren rond 1737, overleden te Neeritter op 1 februari 1814, dochter van Abraham Linders en Gertrude Nissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Neeritter op 8 november 1775, overleden aldaar op 18 september 1831.
  • 2 : Pieter Mathijs, schoenmaker en landbouwer, geboren te Neeritter op 6 mei 1779, overleden aldaar op 5 januari 1858.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 28 november 1809 met Joanna Maria Mertens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort op 20 januari 1780, overleden te Neeritter op 19 augustus 1857, dochter van Jacobus Martens en Henrina Verkoelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina