Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Dierickx.


Hij was gehuwd met
Barbe Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Martin, landbouwer, geboren te Neeritter op 6 mei 1770, overleden te Kessenich op 2 april 1838.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 21 februari 1802 (1) met Marie Koonings, geboren te Kessenich op 3 februari 1776, overleden aldaar op 14 september 1808, dochter van Pierre Koonings en Elisabeth Sniekers.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 15 april 1812 (2) met Christina Baents, huishoudster, geboren rond 1766, overleden te Kessenich op 31 december 1841, dochter van Pierre Baents en Jacomina Hermans.
    (Zij was weduwe van Martin Vangeneijgen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina