Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrude Broens, overleden te Stramproy op 30 november 1796.


Zij was gehuwd met
Reijnier Verdonck, overleden te Stramproy op 6 september 1794.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, landbouwer, geboren te Stramproy rond 1780, overleden te Neeritter op 9 augustus 1822.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1806 met Gertrudis Franssen, dagloonster en landbouwster, geboren te Neeritter op 16 februari 1781, overleden aldaar op 1 maart 1836, dochter van Pieter Franssen en Anna van Deur.
    (Zij is later getrouwd te Neeritter op 25 november 1830 met Lambert Swagten, dagloner en landbouwer, geboren te Neeritter op 21 mei 1767, overleden aldaar op 8 november 1840, zoon van Joannes Swagten en Severina Penders. (Hij was weduwnaar van Catharina Donders, landbouwster, geboren te Ophoven Geistingen (B) rond 1761, overleden te Neeritter op 8 februari 1826, dochter van Peter Donders en Catharina Meijers.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina