Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Schreurs, landbouwster, geboren te Haelen op 9 september 1795, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 augustus 1873, dochter van Francis Schreurs en Gertrudis Stevens.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 april 1834 met
Wilhelmus Caris, dienstknecht, gedoopt te Roggel op 21 september 1793, wonende te Haelen, overleden aldaar op 27 september 1857, zoon van Leonardus Caris en Angelina Ingevelt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruidis, geboren te Haelen op 13 april 1835, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 juni 1878.
    Zij is getrouwd te Haelen op 17 mei 1858 met Peter Berben, landbouwer, geboren te Neer op 11 maart 1830, wonende te Haelen, overleden aldaar op 17 maart 1898, zoon van Theodorus Berben en Gertrudt van Helden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina