Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria de Hing, landbouwster, gedoopt te Neeritter op 14 september 1790, overleden aldaar op 1 december 1858, dochter van Johannes Dehing en Catharina Swillens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 17 oktober 1815 met
Carolus Theulen, beenhouwer, akkerman en arbeider, gedoopt te Neeritter op 7 april 1790, overleden aldaar op 21 oktober 1847, zoon van Maria Theulen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Helena, landbouwster, geboren te Neeritter op 27 november 1821, overleden aldaar op 15 maart 1889.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 8 juni 1849 met Joannes van de Winkel, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 3 maart 1821, overleden te Neeritter op 5 augustus 1902, zoon van Peter van de Winkel en Maria Anna Rosen.
  • 6 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 5 april 1828.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina