Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Sniers, dienstmeid, geboren te Weert op 2 juli 1873, overleden te Horn op 20 september 1937, dochter van Joannes Franciscus Sniers en Antonetta Daniels.


Zij is getrouwd te Weert op 26 april 1897 met
Emanuël Mathis Seems, schrijnwerker en timmerman, geboren te Horn op 25 december 1872, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 april 1943, zoon van Wilhelmus Seems en Joanna Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Elisabeth Josephina Maria, coiffeuse, geboren te Horn op 8 september 1912, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 mei 1980, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Horn op 15 oktober 1937 met Mathis Meijs, veehandelaar, geboren te Heerlen op 6 september 1909, wonende aldaar, overleden op 21 mei 1989, begraven te Horn, zoon van Pieter Jozef Meijs en Margaretha Alberts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina