Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Dreessen, dagloonster, geboren te Kessenich (B) op 9 december 1830, overleden te Neeritter op 2 oktober 1912, dochter van Peter Jakobus Dreesen en Maria Kuijpers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 31 juli 1871 met
Antoin Snijkers, dagloner, geboren te Neeritter op 4 februari 1834, overleden aldaar op 6 juli 1886, zoon van Jacobus Snijkers en Maria Cornile Aen de Kerck.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 21 juni 1867 met Anna Catharina Dedriens, dienstmeid, geboren te Neeritter op 20 juli 1839, overleden aldaar op 8 november 1870, dochter van Jan Mathijs Dedriens en Maria Helena Stijvers.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina