Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antoon Napoleon Mungersdorff, geboren te Thorn op 29 mei 1812, overleden aldaar op 2 september 1866, zoon van Ludovica Mungersdorff.


Hij is getrouwd te Thorn op 15 april 1839 met
Maria Sophia Clooten, grondeigenaarster, geboren te Maastricht op 28 februari 1802, dochter van Hendrik Joseph Clooten en Anna Elisabeth Theelen.
(Zij is eerder getrouwd te Thorn op 30 augustus 1820 met Hendrik Everard Moers, notaris, geboren te Thorn op 1 oktober 1780, overleden aldaar op 8 juni 1838, zoon van Antoon Renier Moers en Elisabeth Jacobi.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina