Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Kuijpers, landbouwster, geboren te Kinrooi (B), gedoopt op 3 april 1794, overleden te Neeritter op 18 mei 1881, dochter van Jan Cuijpers en Maria Smeijers.


Zij is getrouwd te Kessenich op 5 oktober 1829 met
Peter Jakobus Dreesen, landbouwer, geboren te Meeuwen (B) op 22 november 1804, overleden te Hunsel op 16 november 1879, zoon van Peter Josef Dreessen en Aplonia Claessens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus Joannes, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 21 september 1834, overleden te Neeritter op 31 januari 1924.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 8 augustus 1862 met Maria Gertrudis Moens, landbouwster, geboren te Neeritter op 15 december 1837, overleden aldaar op 28 januari 1905, dochter van Joseph Moens en Johanne van de Winkel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina