Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendrikus Hubertus Pijls, landbouwer, geboren te Herten op 26 augustus 1876, zoon van Joannes Hubertus Pijls en Helena Snijders.


Hij is getrouwd te Herten op 12 april 1901 met
Maria Hubertina Helwegen, geboren te Herten op 27 mei 1875, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 17 augustus 1946, dochter van Henricus Hubertus Helwegen en Maria Josepha Hubertina Thissen.
(Zij is later getrouwd te Hunsel op 7 mei 1917 met Antoon Hubertus Brouns, landbouwer, geboren te Grathem op 23 december 1871, overleden te Hunsel op 21 juli 1938, zoon van Joseph Brouns en Melia Teunissen. (Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 10 november 1905 met Maria Catharina Govaerts, geboren te Hunsel op 5 september 1874, overleden aldaar op 28 februari 1916, dochter van Jacobus Goevarts en Joanna Catharina Janssen.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina