Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josepha Hubertina Thissen, dienstmeid, geboren te Ool op 4 september 1844, overleden te Herten op 31 juli 1907, dochter van Joseph Thissen en Anna Catharina Davin.


Zij is getrouwd te Roermond op 9 mei 1871 met
Henricus Hubertus Helwegen, wagenmaker, geboren te Roermond op 26 februari 1844, overleden te Ool op 1 februari 1880, zoon van Petrus Helwegen en Maria Josephina Davin.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Hubertus, kleermaker, geboren te Roermond op 27 juli 1871, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 9 maart 1945.
    Hij is getrouwd te Herten op 23 september 1904 met Maria Hubertina Sarton, geboren te Roermond op 5 april 1857, dochter van Johannes Sarton en Anna Maria Knoops.
    (Zij was weduwe van Ludovicus Hubertus Schrijnemakers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina