Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ferdinandus Teulen, kleermaker, geboren te Neeritter op 10 december 1837, overleden aldaar op 29 mei 1925, zoon van Carolus Theulen en Maria de Hing.


Hij is getrouwd te Neeritter op 10 april 1863 met
Anna Maria Hubertina Steijvers, geboren te Neeritter op 19 juli 1839, overleden aldaar op 31 januari 1913, dochter van Corneil Steijvers en Jeanne Gielen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina