Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dorethea Hubertina Meeuwissen, geboren te Grathem op 1 november 1909, overleden te Roermond (Z) op 19 april 1982, dochter van Joseph Hubert Meeuwissen en Angelina Hubertina Staekenborg.


Zij is getrouwd te Swalmen op 24 juni 1935 met
Petrus Jacobus van Avesaath, machinebankwerker, geboren te Swalmen op 10 april 1907, overleden te Horn op 14 november 1968, zoon van Jacobus van Avesaath en Mechtildis Gertruda Maria Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina