Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Grispen, geboren te Ittervoort op 27 april 1818, overleden te Wessem op 10 november 1881, dochter van Jan Mathijs Grispen en Anna Maria Keijaerts.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 17 april 1856 met
Jean Joosten, landbouwer, geboren te Wessem op 4 februari 1815, zoon van Peter Gerardus Joosten en Elisabeth Heijthuijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, geboren te Herten in het jaar 1861, wonende te Wessem.
    Hij is getrouwd te Herten op 21 april 1885 met Helena Catharina Hubertina Mestrom, geboren te Herten in het jaar 1857, wonende te Wessem, dochter van Peter Mestrom en Anna Catharina Frencken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina