Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Waltherus Cuypers, landbouwer, geboren te Thorn op 25 januari 1849, overleden te Ittervoort op 16 maart 1915, zoon van Henri Cuijpers en Elisabeth van den Heuvel.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 18 april 1887 met
Catharina Hubertina Poels, geboren te Thorn op 10 augustus 1857, overleden te Horn op 27 januari 1923, dochter van Jan Mathijs Poels en Maria Rosalia Lamerichs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina